Rekomendacje

O naszej Fundacji napisali:

Anita Lasocka

Anita Lasocka Magister stosunków międzynarodowych i socjologii, ukończyła też studia magisterskie na kierunku Environmental Sciences w holenderskim Wageningen. Uzyskała również Certyfikat Prince2 Foundation – metodyka zarządzania projektami

Zaczynała jako wolontariuszka Krajowego Stowarzyszenia Pomocy Szkole, by po kilku latach zasiąść w Zarządzie Stowarzyszenia. W organizację letnich wypoczynków dla dzieci zaangażowana od 2005 roku.  Przez kilka lat była związana z  fundacjami ekologicznymi. Współtworzyła, koordynowała, zarządzała projektami realizowanymi we współpracy z polskimi i zagranicznymi NGO, ogólnopolskimi kampaniami edukacyjno – informacyjnymi. Współpracowała również ze środowiskiem biznesowym w ramach CSR oraz z mediami. Ostatnio zajmuje się obsługą finansową projektów PO KL.

Stale poszukuje nowych możliwości rozwoju i zdobywania wiedzy oraz robienia rzeczy pożytecznych dla innych.

Prywatnie

Uwielbia poranki z córką, rodzinne manewry kuchenne i relaks przy dobrej książce. Lubi moment, kiedy z czystym sumieniem skreśla ostatnią pozycję z listy rzeczy do zrobienia. Tęskni za jazdą na nartach.